Modelautoracen.nl privacy statement

Modelautoracen.nl geeft doormiddel van dit privacy statement aan dat de privacy van de bezoekers van deze website zeer serieus genomen wordt. Op deze pagina wordt dan ook uiteen gezet hoe met jouw persoonlijke gegevens wordt omgaan.

De gegevens die door modelautoracen.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die jij aan deze website geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Formulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als algemene informatie te voorzien. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om eventuele vragen ed te kunnen beantwoorden, contact met je op te kunnen nemen en je bestelde producten en/of de nieuwsbrief toe te kunnen sturen.

Modelautoracen.nl bevat links naar andere sites die niet tot modelautoracen.nl behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze websites.